Bare en julekule til…?

Det blir heldigvis lettere og lettere å IKKE kjøpe ny juletrepynt, siden utvalget hjemme er… stort. Men noen kuler er umulige å motstå, og denne tror jeg datteren min vil elske!

(Når ungene mine flytter på hybel om noen (mange) år, så er vel en kasse med julepynt det de trenger mest)

Og den var fin, ikke sant!?

Fargerik julekule
Julekule fra Kremmerhuset

To måneder til julaften!

Hvor ble høsten av!? Plutselig er det bare to små måneder til julaften. Jeg var spent på om Blogg.no ville la julebloggen leve et år til, og når de har gjort det, så er det vanskelig å ikke førjulsblogge litt, selv om jeg egentlig hadde tenkt å gi meg (i år også). Men det er jo blitt en juletradisjon!

Så velkommen tilbake til julebloggen – hvor innsatsen er liten, men julegleden stor. Jeg har heldigvis rukket å markere dagen i dag med min mest julete venninne – kake på Pascal ble en verdig feiring av merkedagen. I fjor var vi på teater og så Julemiddagen på Nationaltheatret, forestillingen går i år også for de som vil ha litt julestemning den veien.

Jeg har ikke spist pepperkaker ennå, men har begynt på klementinene, og fant en julebrus fra i fjor jeg drakk i helga. Jeg har snikhørt på julemusikk, og jeg har kjøpt ca fem julegaver. Jeg er i gang med å planlegge julebord på jobb, og førjulsfest hjemme. I år har jeg fått midler til å kjøpe inn et juletre til pauserommet på jobben, det gleder jeg meg over.

Er du klar for årets førjul? Jeg tror det blir bra, jeg.