Adventskalender med te

Jeg har fått en julevenn på jobb – hurra for det! Vi har googlet julekalendere gjentatte ganger og ble for en liten stund siden enige om å dele en tekalender i år. (Tenk så koselig med en ny pose hver dag ❤️) Og, tror dere ikke en norsk nettside har kalender fra T2, et av mine favoritt-te-merker!? Jeg ble så glad! Den kom i hus i dag, og er aldeles nydelig. Nå skal den få lov til å vente på advent på jobb!

PS: 8 uker til julaften i dag!!

 

Julekalender

 

 

 

Tre nøtter til Askepott

Flere som skal se den nye versjonen av Tre nøtter til Askepott på kino neste måned? Det spørs om det blir ordentlig julaften-stemning uten Knut Risan som dubber hele dialogen som i originalen, men det er klart den må ses. Skal du se den? (Jeg skal gi rapport når jeg har sett den, kinopremiere er den 12.november. Jeg gleder meg!)

To måneder til jul!

Endelig 24.oktober! I år synes jeg den kom litt brått på, mulig det er fordi høsten var så fin og mild lenge. I fjor tok det jo en hel evighet å komme hit, men da begynte jeg med jul allerede i slutten av april (det var jobb, altså – jeg er ikke så sprø!!), så det kan jo ha påvirket ventetiden før ventetiden noe. Men nå er den ordentlige ventetiden her, og i god tradisjon klarte jeg ikke å legge ned julebloggen i år heller. Og i år skal det bli en ekstra fin førjulstid, selv om jeg ikke helt vet hvordan jeg skal kombinere ønsket om en rolig, stressfri tid med behovet for å kompensere for alle juleverksted, julekonserter og julebord som ble avlyst i fjor…

 

I dag skal sesongens første julebrus drikkes, og i huset dufter det deilig pepperkakebakst. Dagen må jo feires, det gjør jeg hvert år. Jeg har laget en langpannekake som kalles myk pepperkake, en formkake med masse deilig julekrydder i. Dufter herlig! Oppskriften finner du her. (Jeg syntes min røre ble litt tykk, så jeg puttet et par skjeer lettrømme i også) Jeg kan også anbefale pepperkakemuffins.

God førjul – nå er vi i gang!

Jul Illums bolighus
Julepynten er fra Illums bolighus i Oslo. Elsker fargen på de grønne kulene. (Og elsker at de får jula i butikk så tidlig!)