Følge meg på Pinterest?

For noen måneder siden oppdaget jeg Pinterest. Det er jo et helt fantastisk sted for ideer og inspirasjon! Jeg har fått mange nye ideer til både bryllup og hus, og kan bruke timevis på å kikke gjennom bilder der.

Selvfølgelig har jeg min egen samling juleinspirasjon også, og den tavla skal få mye nytt innhold i tiden fremover. Søk på Mari Wammer, så finner du meg. Tavla heter “Christmas”.

 

Ny julemusikk i hus

I dag har jeg og en god venninne vært på konsert i operahuset med mødrene våre. Det var ikke en julekonsert, siden det dessverre er litt for tidlig for den slags, men en flott opplevelse. Og i butikken fant jeg en cd som fikk være med hjem. Litt ny julemusikk hører med hver sesong, og selv om denne plata ikke er helt ny, så er den ny for meg.

“Hjem til Jul” med kor, orkester og solister fra Den Norske Opera. Jeg har ikke hørt på den ennå, kanskje i morgen?

Søte juledrømmer?

Forrige jul fikk jeg bekreftet at man sover ekstra godt i nytt julesengetøy. Og selv om jeg ikke akkurat har slitt ut det jeg kjøpte til oss i fjor, klarte jeg ikke å dy meg da jeg kom over dette fantastisk søte settet på HM.com i går.

Dessuten har jeg faktisk sett en dompapp i år allerede.. så da er det vel lov? 

Panduro-jul

Jeg spør meg selv om det samme hvert år på denne tiden: Hvorfor kan jeg ikke være litt mer hobby-smart!?

Men, på tross av at jeg ikke er særlig fingernem, så gleder jeg meg likevel over alt det fine jeg kunne ha laget om jeg bare hadde hatt en større dose tålmodighet, bedre tid og et par tommeltotter mindre.

Jeg får uansett julestemning av å gå å kikke på alt Panduro har til jul, og det hender jo at jeg også forsøker meg på et (enkelt) prosjekt… Og helt tomhendt gikk jeg ikke ut fra butikken – morsomt (resirkulerbart!) julepapir, papirsnøre og merkelapper ble med hjem. For å pakke inn gaver, det klarer jeg.   

Her er noen bilder fra høstens Panduro-katalog:

Endelig…!

Denne dagen kommer ikke et øyeblikk for tidlig i år. I dag er det to små måneder til jul – og jeg kan, tradisjonen tro, begynne å blogge igjen. Jeg vet ikke hvorfor, men i år startet jeg ekstra tidlig med å glede meg til jul. Og et økende antall besøkende på bloggen de siste to månedene, tyder på at det ikke bare er jeg som starter tidlig…

Vi som starter jula i oktober, blir ofte uglesett av de (altfor mange) som synes at jula begynner tidligst første søndag i advent. Nå gjelder det å handle sin julepynt med hodet høyt hevet! Ikke minst kan det være god trøst i å søke sammen med likesinnede i denne tiden. De er det heldigvis mange av! En god kollega har vært på jakt etter pepperkaker i butikkene i flere uker allerede – og i går slo vi oss sammen for å kickstarte jula skikkelig. Vi røpet ingenting for resten av redaksjonen, og lurte dem inn i en bitteliten juleverden med julemusikk, gløgg, pepperkaker, marsipan, klementiner og pepperkakemuffins (oppskrift her). Hurra!

Jeg blir veldig glad om du vil følge meg og juleforberedelsene mine frem mot julaften. Jeg er spent på hvordan årets førjul blir – ikke minst siden jeg skal gifte meg 21.desember. Hva passer vel bedre for en julefreak, enn å gifte seg i årets aller fineste tid? Jeg krysser alle fingre for snø på den store dagen – noen fnugg i sløret må vel bety lykke?

Legg gjerne igjen en kommentar i løpet av førjulstiden, da blir jeg veldig glad.

Snart braker det løs!

Det nærmer seg førjulstid, og det gleder meg å se at så mange er inne og kikker. Bloggen våkner til liv 24.oktober, og jeg håper dere vil følge med meg fremover mot julaften. Egentlig burde jeg begynt litt tidligere i år, for jeg har allerede begynt å glede meg til jul. Men tradisjon er tradisjon.

Vi skrives om få dager!