Årets julekonserter

Noe av det jeg er mest glad i med jula – og førjula – er å gå på julekonsert. Og i år har jeg flere planlagt, og jeg gleder meg sånn! To av konsertene bestilte jeg faktisk før sommerferien. Det er litt crazy at de legges ut tidligere og tidligere… men hvis jeg venter med å bestille så blir de jo utsolgt! 

I år gleder jeg meg til følgende: 

Maria Mena i operaen 12. november. Det er hennes første julekonsert, og dette har jeg ventet på helt siden jeg hørte “Home for Christmas” for første gang. Jeg har vært fan av Maria i mange år (har blant annet latt som jeg var presse for å snike meg inn på siste halvdelen av en utsolgt konsert i Berlin), og jeg har vært fan av jula i mange flere år enn det – så de to sammen blir så bra! Også i operaen da, med storesøster – det blir stor stas. Mena har to konserter denne kvelden, men begge er utsolgt. 

25. november skal jeg på Kurt Nilsen i Grieghallen i Bergen. Mannen min er ikke så fan av julekonserter, men han liker Kurt Nilsen – så da er det en konsert vi kan gå på sammen. Jeg har aldri vært i Grieghallen, så det gleder jeg meg veldig til! Nilsen har flere julekonserter flere steder i Norge, sjekk her for billetter

6. desember er det julekonsert på Hadeland. Da inviterer Knut Anders Sørum, Lewi Bergerud og Ingrid Olava til Blåtoner, julekonsert i Lunner kirke. Hit skal jeg sammen med noen nabodamer, og det tror jeg blir veldig hyggelig. Og du har vel hørt Ingrid Olavas versjon av “Kom nå med frihet”? Utrolig vakker! Denne gjengen reiser rundt med denne konserten gjennom hele desember, spillelista finner du her.  

Ingrid Olava, Lewi Bergerud og Knut Anders Sørum, bilde lånt herfra

Bare to dager senere, fredag 8. desember, skal jeg i Oslo Konserthus, og dette er jeg veldig spent på. Her viser de nemlig julefilmen over alle julefilmer, Love Actually – med ordentlig symfoniorkester som spiller musikken! Det MÅ jo bli bra!? Gleder meg veldig, veldig til dette. Og det beste for dere – det er billetter igjen

Mandag 11. desember skal jeg på julekonserten til Oslo fagottkor med ei venninne. Det er noen år siden jeg var på julekonsert med dem, men FOR et show! Dette skrev jeg om her. Så jeg ser frem til å oppleve dem igjen. Billetter finner du her, selv om det begynner å bli tynt. 

Bugge Wesseltoft, Kordial, Sissel Kyrkjebø, Julerock i Sandvika, Ole Edvard Antonsen, Oslo Gospel Choir, Arve Tellefsen… jeg skulle gjerne vært på flere julekonserter, jeg. Men av hensyn til hjemmefronten så tror jeg at jeg bør være godt fornøyd med de jeg får med meg! 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg