Home and Cottage

I dag har jeg vært på Strømmen Storsenter, og der begynner det å bli jul i butikkene. Hurra! Home and Cottage var min absolutte favoritt i dag; så utrolig mye fin julepynt! I år har jeg bestemt meg for å forsøke å ikke kjøpe så mye nytt, og heller glede meg over det jeg har. Men hvordan klarer de å lage så mye nytt jeg har lyst på hvert år? Home and Cottage hadde så mange flotte julekuler at jeg lekte med tanken om å gå til innkjøp av et fjerde tema for juletrepynt. (Neida. Joda. Neida.) De hadde også noen skikkelige fine, falske juletrær som så veldig ekte ut. Jeg vil jo helst ha et juletre i hver etasje, men får ikke lov av mannen å ha mer enn ett ekte tre. Hm…. 

(Endte opp med å kjøpe tre ovale glasskuler med hver sin påfuglfjær i. Nydelig – og midt i blinken for påfugltemaet mitt. Noen som blir med på julekulesalg i romjula…?) 

Og se på rådyret i naturmaterialer! Skulle gjerne hatt det utenfor døra, hadde det ikke vært for at jeg akkurat har kjøpt en halmgris i en gjenbruksbutikk som skal få pynte opp utenfor. Men hva er en trinn og kortbeint gris mot et elegant og langbeint rådyr…? Sukk. 

2 kommentarer

Siste innlegg