I dag har vi besøkt storesøster, og med oss i bagasjen hadde vi pinnekjøttet jeg kjøpte for en stund siden. Og bare for å si det, så var det HUN som dro frem juletallerkenene, altså. (Jeg elsker at familien min er like juleglad som meg. Med unntak av mannen min, men han lar seg rive med innimellom, heldigvis)
Selv om jeg har møtt noen få som synes det er “altfor tidlig å spise pinnekjøtt nå”, så sier de fleste; “åh, det hørtes godt ut”. Og DET var det. Nå ligger vi til fordøying i sofaen og gleder oss til mer deilig julemat i tiden som kommer fremover.
4 kommentarer
Regner med det smakte fortreffelig
.
Bente Haga: Det smakte helt nydelig! Og det var ikke et øyeblikk for tidlig..
Vi spiste ribbe i sommer. Med surkål og akevitt til. Da hadde ribba ligget i fryseren siden jul, men juliribbe var minst like godt!
Camilla: Det har jeg erfaring med også… Spiste pinnekjøtt i sommer, det var superdigg. (En påsketradisjon med et vennepar som ble litt utsatt) Men funka fin-fint!! Og vi spiser alltid ribbe i påsken, er også veldig godt.