hits

Andre søndag i advent

Istedenfor å bruke kvelden på å lete etter en forsvunnet adventsstake (nei, ikke den jeg kjøpte forrige helg, jeg er ikke så rotete), har jeg vært på konsert med Sissel Kyrkjebø. Jeg hadde hørt at den julekonserten var utrolig bra - og det var ingen overdrivelse. Det var helt fantastisk!

Repertoaret rommet både klassiske julesanger som Glade Jul og Nå tennes tusen julelys, amerikanske julelåter, julesangene du bare må HØRE (som O helga natt), gospel og sanger som egentlig ikke er julesanger, men som har et budskap som passer til tiden vi er inne i nå. Sissel sang blant annet en nydelig versjon av Tears in Heaven.

Hun hadde med seg tre korister fra London som hadde et par numre selv, helt fantastisk! Og hvem blir ikke sjarmert av Et barn er født i Betlehem med karibisk vri? Det var rett og slett en av mine beste julekonsertopplevelser noensinne, og når det hele ble avsluttet med Deilig er Jorden (som seg hør og bør), var det hele komplett. Klassisk, overraskende, variert - og med masse julestemning og energi. Terningkast seks fra meg. 

Full av begeistring er det kveld her - håper dere får en fin førsjulsuke! 

Én kommentar

Bente Haga

07.12.2015 kl.16:16

Så kjekt at du fikk en god opplevelse i går. Sissel er fantastisk❤️

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv