Jul på jobben

Tenk at vi skriver desember! Desember er jo årets aller koseligste måned, selv om jeg også alltid er litt stressa over alt jeg har lyst til, men som jeg ikke rekker i år (heller). Men jeg rekker mye, blant annet har jeg vært med på å dra i gang julekalender på jobb. Noen måtte trues til å være med, med noen juletrusler til et godt formål må vi kunne leve med. Juletre har vi også, og det er så koselig!

I kveld skal jeg sparke i gang julekonsertsesongen med Arve Tellefsen og Nidarosdomens Guttekor, og jammen snødde det ikke da jeg tok toget til jobb. Drømmedag!

 

4 kommentarer

Monica

02.12.2015 kl.15:40

Heldig du er som opplever snø! Bor visst på feil side av landet jeg altså :-p

ida

03.12.2015 kl.01:04

Høres ut som en fin dag :) og kos å ha litt julestemning på jobb også :)

Mari Julefreak

03.12.2015 kl.20:29

Monica: Og den ligger fortsatt! Håper på litt mer til jul, da...

Mari Julefreak

03.12.2015 kl.20:29

ida: Ja, man må kose seg når man kan ;)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits