Hadeland Glassverk

Hurra for tredje søndag i advent! Det begynner å bli slunkent i smørbukkaramellkalenderboksen min, og det betyr at julaften nærmer seg med stormskritt. Jeg prøver som vanlig å holde fokus på hva jeg rekker før jul, og ikke alt jeg ikke rekker (i år heller!). Men noen ganger holder det hardt, jeg skal innrømme det... 

Men, en ting jeg har rukket i dag, er en førjulstur til Hadeland Glassverk. Det hører med, og siden det er på vei til Hønefoss hvor vi har vært i juleselskap i dag, passet det bra med et stopp. Jeg handlet ikke så mye (bare et par småting til meg selv), men jeg får julestemning av å gå i butikker med julevarer, med julemusikk i bakgrunnen, samt at omgivelsene på Glassverket innbyr til julestemning i seg selv. Nå har mildværet slått inn, men tidligere i dag snødde det faktisk litt, bonus! Tur med hest og kjerre ble det også, det er sånn man har lyst til å gjøre, men som ikke helt er lov før man får barn. Men med barn er alibiet i orden! 

Sånn, det var dagens reklame for noe av tilbudet i min fine region, Hadeland. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits