hits

God jul og fagott nyttår

Årets julekonsertbonanza nærmer seg slutten - i går var jeg på årets tredje julekonsert. Denne gangen var jeg sammen med fire venninner på Oslo Fagottkor i Lilleborg kirke. Og så gøy det var! Nydelig korsang, show, ord til ettertanke og en haug med absurditeter. Og midt opp i sirkuset klarte de jammen å gi meg julestemning også. Fantastisk artig!! Mitt favorittnummer var nok deres versjon av "Så går vi rundt om en enebærbusk". (Eller Jorden rundt om en enebærbusk, som de kalte den) Samer, Star Wars og magedans var stikkord - den julesangen kommer aldri til å bli den samme igjen, for å si det sånn! 

Jeg likte godt kombinasjonen av humor og alvor - og av julesanger fremført på klassisk vis sammen med omskrevne julesanger fylt med ablegøyer og menn i crazy kostymer. Masse energi og masse livsglede - anbefales på det sterkeste neste år!! (Det ble mange utropstegn i dette innlegget, men så gøy var det, altså) 

Dersom du syntes at dette hørtes gøy ut, så har de også gitt ut juleplate i år. Den kan blant annet kjøpes på Platekompaniet.no:

PS: Jammen var det ikke to uker til julaften i går. Gratulerer med det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv