20 julegaver...

... har jeg pakket inn i kveld. Puh! Glemmer at det er litt slitsomt og litt hyggelig på en gang! Men deilig å ha kommet i gang. Det blir nok minst en runde til med pakking, men siden jeg samler gaver gjennom hele året må jeg pakke litt ganske tidlig, for å få oversikt over hva jeg har av gaver, og hva som må kjøpes inn. Jeg tilstreber jo å være ferdig med gavene til desember, men lykkes aldri helt. Men i år er jeg på god vei! 

Jeg er opptatt av miljøvennlig gavepapir, og velger stort sett brunt husholdningspapir, eller resirkulerbart papir som kan kastes i papirsøpla etter bruk. I år har jeg kjøpt litt på IKEA, men Panduro har også godt utvalg av fint, miljøvennlig julepapir. Slik er noen av gavene mine blitt seende ut i år: 

Gavene fra junior til slekta har rødt papir fra IKEA og brune merkelapper. Gavene til barna i omgangskretsen har fått brunt papir, rødt papirsnøre fra Panduro og morsomme merkelapper fra Marks and Spencer. Jeg satser på at merkelapper med Peppa Gris vil gjøre stor suksess hos den yngre garde... Jeg hadde blitt glad! 

Hvordan pakker du inn dine pakker? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits