hits

Og så var vi gift...

Lørdagen ble en fantastisk dag! Det ble ikke helt som vi hadde tenkt - det var spådd regn helt til klokken 12 på formiddagen, så vi bestemte oss for å flytte vielsen inn. Dermed ble vi gift i en konferansesal på Sanner Hotell - som med sine røde gardiner, gullspeil og røde stoler, faktisk ble veldig julete. En borgelig seremoni som føltes veldig høytidelig - utrolig fint, ble det! (Og gjestene pustet nok lettet ut fordi de slapp å være ute..) Og været ble bedre, sola tittet frem og gav oss nydelig lys til fotograferingen ute. Litt snø lå også igjen, og bilder på holka ble det og. Et av bildene har fotografen delt her, og jeg gleder meg veldig til å se resten!

Jula var representert med julekuler på bordene, reinsdyr til middag (så tilgi oss om ikke Rudolf kommer forbi hos dere i år.. ;o), Have Yourself a Merry Little Christmas som brude"vals", pepperkaker og gløgg etter vielsen - i tillegg til at folk hadde fått hele julebordsesongen til å varme opp til fest. God stemning!

Kaker i massevis (jeg er jo en kakefreak i tillegg til en julefreak), og mye utagerende dansing - veldig gøy! Klokka ett ble det kjolebytte, til en det var lettere å danse i. Festen ble avsluttet med en nattlig vandring til Søsterkirkene på Granavollen for en kort sightseeing for de tolv som fremdeles var våkne... Dagen gikk altfor fort, men minnene kommer til å sitte lenge - og vil gjøre jula enda mer spesiell for meg.  1. Under seremonien.
  2. Endelig gift - og vi kan puste lettet ut!
  3. Det var snø! (Meg og mamma)
  4. En lykkelig brud med deilig kake.
  5. Mye kake - resten ble servert til frokost dagen derpå.
  6. Brudevals (en utfordring med stor kjole!)
  7. Og det morsomste av alt - herlig stemning på dansegulvet. (I kjole nr 2)
            

Flere bilder dukker sikkert opp på bloggen neste år - siden jeg øyeblikkelig takker for meg for i år... 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv