Og så var vi gift…

Lørdagen ble en fantastisk dag! Det ble ikke helt som vi hadde tenkt – det var spådd regn helt til klokken 12 på formiddagen, så vi bestemte oss for å flytte vielsen inn. Dermed ble vi gift i en konferansesal på Sanner Hotell – som med sine røde gardiner, gullspeil og røde stoler, faktisk ble veldig julete. En borgelig seremoni som føltes veldig høytidelig – utrolig fint, ble det! (Og gjestene pustet nok lettet ut fordi de slapp å være ute..) Og været ble bedre, sola tittet frem og gav oss nydelig lys til fotograferingen ute. Litt snø lå også igjen, og bilder på holka ble det og. Et av bildene har fotografen delt her, og jeg gleder meg veldig til å se resten!

Jula var representert med julekuler på bordene, reinsdyr til middag (så tilgi oss om ikke Rudolf kommer forbi hos dere i år.. ;o), Have Yourself a Merry Little Christmas som brude”vals”, pepperkaker og gløgg etter vielsen – i tillegg til at folk hadde fått hele julebordsesongen til å varme opp til fest. God stemning!

Kaker i massevis (jeg er jo en kakefreak i tillegg til en julefreak), og mye utagerende dansing – veldig gøy! Klokka ett ble det kjolebytte, til en det var lettere å danse i. Festen ble avsluttet med en nattlig vandring til Søsterkirkene på Granavollen for en kort sightseeing for de tolv som fremdeles var våkne… Dagen gikk altfor fort, men minnene kommer til å sitte lenge – og vil gjøre jula enda mer spesiell for meg.

 1. Under seremonien.
 2. Endelig gift – og vi kan puste lettet ut!
 3. Det var snø! (Meg og mamma)
 4. En lykkelig brud med deilig kake.
 5. Mye kake – resten ble servert til frokost dagen derpå.
 6. Brudevals (en utfordring med stor kjole!)
 7. Og det morsomste av alt – herlig stemning på dansegulvet. (I kjole nr 2)
          

Flere bilder dukker sikkert opp på bloggen neste år – siden jeg øyeblikkelig takker for meg for i år… 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg