Juletur til IKEA

I motsetning til samboeren min, så har jeg et varmt og nært forhold til IKEA. I år har jeg ikke fått vært der til jul, og det hører liksom med... Jeg hadde egentlig forsonet meg med at det kom til å være en av mange ting jeg ikke rekker i år, men da jeg hørte at mamma og Bjørn skulle innom der i dag, fikk jeg sagt tydelig fra om at JEG MÅ VÆRE MED!

Ok, så var det sikkert en million mennesker der, men det var også julepyntede rom, julepynt, julemat i restauranten og varme pepperkaker. Det siste var nesten det beste. Vi kjente duften, og Bjørn spekulerte i om de hadde pepperkakeduft på sprayboks for å gi folk den rette stemningen. Men, jammen stod det ikke ei jente og stekte pepperkaker i et utstillingskjøkken. Og det var så godt! Det var sønnens første pepperkake noensinne, og den gikk (overraskende nok?) ned på høykant. Fikk julestemning bare av det - fordi det sa meg noe om hvor mye godt jeg har i vente i alle julene med barn fremover.

Nå har jeg også smakt pinnekjøttet til IKEA. For et par år siden anmeldte jeg juletallerkenen deres (her på bloggen, ikke til politiet), den var jeg ikke videre imponert over. Men pinnekjøttet smakte faktisk veldig godt, og anbefales herved om du skulle slumpe innom IKEA før jul. (De har "julekalender" med gode dagstilbud hele desember. Planlegger å sende mannen en tur i midten av måneden, men jeg får holde det hemmelig til det nærmer seg, så jeg ikke ødelegger hele førjulstida for ham... :o)

Når det gjaldt julepynten så var det litt utplukket, så der måtte jeg nok ha vært tidligere ute. Men fikk med meg en rull nydelig julepapir, i tillegg til vaser til bryllupet. Tenk at det er tre uker til bryllup i dag!   

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits