hits

5 uker til jul!

I dag er det bare fem uker til jul, folkens! Jeg har feiret med å kjøpe denne juleaktige filmen til sønnen i huset. Han er ikke sånn veldig interessert i TV ennå, men kanskje er det akkurat denne han har manglet? Vinterstemning med Pingu, Brannmann Sam og Thomas-toget må jo bli bra! (Mye bedre enn mye annet de viser på barne-TV iallfall)

Jeg drømmer om mange fine julefilmkvelder i årene som kommer - Polarekspressen, Alene Hjemme, Astrid Lindgrens Jul osv, osv... Det skal bli så kos! Jeg krysser fingrene for at han har fått MINE julegener, da er det duket for masse kos fremover! (Selv om jeg jo vet at julegener kan trenes opp også - samboer er mye mer julete nå enn da vi møttes.)  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv