5 uker til jul!

I dag er det bare fem uker til jul, folkens! Jeg har feiret med å kjøpe denne juleaktige filmen til sønnen i huset. Han er ikke sånn veldig interessert i TV ennå, men kanskje er det akkurat denne han har manglet? Vinterstemning med Pingu, Brannmann Sam og Thomas-toget må jo bli bra! (Mye bedre enn mye annet de viser på barne-TV iallfall)

Jeg drømmer om mange fine julefilmkvelder i årene som kommer - Polarekspressen, Alene Hjemme, Astrid Lindgrens Jul osv, osv... Det skal bli så kos! Jeg krysser fingrene for at han har fått MINE julegener, da er det duket for masse kos fremover! (Selv om jeg jo vet at julegener kan trenes opp også - samboer er mye mer julete nå enn da vi møttes.)  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

29, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2013 blir fjerde jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. I år blir juleforberedelsene helt spesielle - jeg skal nemlig gifte meg 21.desember! Hva passer bedre for en julefreak, enn å gifte seg rett før jul? Startskuddet for bloggen går som vanlig den 24.oktober - to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her på bloggen? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere, god førjul til alle sammen!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits