Panduro-jul

Jeg spør meg selv om det samme hvert år på denne tiden: Hvorfor kan jeg ikke være litt mer hobby-smart!?

Men, på tross av at jeg ikke er særlig fingernem, så gleder jeg meg likevel over alt det fine jeg kunne ha laget om jeg bare hadde hatt en større dose tålmodighet, bedre tid og et par tommeltotter mindre.

Jeg får uansett julestemning av å gå å kikke på alt Panduro har til jul, og det hender jo at jeg også forsøker meg på et (enkelt) prosjekt... Og helt tomhendt gikk jeg ikke ut fra butikken - morsomt (resirkulerbart!) julepapir, papirsnøre og merkelapper ble med hjem. For å pakke inn gaver, det klarer jeg.   

Her er noen bilder fra høstens Panduro-katalog:
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

29, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2013 blir fjerde jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. I år blir juleforberedelsene helt spesielle - jeg skal nemlig gifte meg 21.desember! Hva passer bedre for en julefreak, enn å gifte seg rett før jul? Startskuddet for bloggen går som vanlig den 24.oktober - to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her på bloggen? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere, god førjul til alle sammen!

Kategorier

Arkiv

hits