Ting jeg ikke visste at jeg trengte til jul

Surfet rundt på coolstuff.no, og fant en rekke ting jeg ikke visste at jeg trengte til jul... (Og nei, jeg har ikke bestilt noe av det ennå, altså...)

Hva med en nisselue til pappvinen?

For deg som er mye på farten - en adventstake i reisestørrelse.

Denne ønsker jeg meg neste år - adventskalender med te. Mor Theresa, Rudolf og Madonna er noen av dem som pryder posene.

Knekk nøttene dine mellom lårene på jernladyen Thatcher.

Julemat på boks. Ferdig varmet. Ekkelt??

Ok, så har jeg bittelitt lyst på disse kinky pepperkakemennene til samlingen min. Bare huske å ikke servere barn eller besteforeldre.

Budsjettgaven: Pakk inn deg selv.

Oppblåsbar julekrans. Som kanskje også kan brukes som badering til Jonas?

Og til slutt en genser med fantastisk julemotiv...

Hva ville du helst hatt av dette? (Så jeg vet det til neste jul??)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits