Juleselskap i november

En gren av min juleglade familie arrangerte juleselskap i går. Dermed ble det gløgg, ribbe, medisterpølser, medisterkaker og riskrem. Fetter Jørgen fant mandelen i riskremen, selv om jeg spiste en stor porsjon. Heldigvis får jeg sjansen igjen flere ganger før jula er over!

Og til de som synes det er for tidlig med juleselskap og julestemning, vil jeg sitere redaktøren av årets Kamille Jul, Kjersti Mo:

"... jeg vil si at den beste førjulstida er den som er nå - før noe haster så veldig! Når alt du gjør er mest for kosens skyld, og forebygging av stress i slutten av desember nesten er en ren bonus"Én kommentar

photographerceciliekj

11.11.2012 kl.21:22

Hei:) Kjempefin blogg du har! Liker å følge med på bloggen og lese på de forskjellige tingene du skriver om! Flink :)

Også lurte jeg på en liten ting! Jeg er fotograf og prøver å få mange Likes på FB siden min. Kommer jeg opp på 500 Likes, skal jeg ha en konkurranse. Hvor noen av dere som liker siden min får en gratis photoshoot :) Håper du vil hjelpe meg og like siden? :)

Tusentakk :) Klem <3

http://www.facebook.com/pages/Photographer-Cecilie-K-Jonassen/355786261111118

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits