Jul hos IKEA

Heldigvis trengte vi noe på IKEA, hvis ikke hadde jeg aldri kommet meg dit før jul! Jeg ivret svært for turen, snakket entusiastisk om tingen vi begge var enige om at vi trengte, men egentlig så var jeg jo bare ute etter å se om de hadde noen fine juleting i år. Pleier alltid å finne noe, og i år var intet unntak!

Kjøpte resirkulerbart julepapir med pepperkakemønster, noen stoffhjerter i hvitt og rødt, og grå kremmerhus i stoff. Kjøpte også en serviettholder formet som en engel, selv om jeg føler meg litt gammel med tanke på at jeg nå eier en serviettholder... Men den var fin da! Synes de hadde masse fint i år også, men forsøkte å begrense meg, siden jeg tross alt har litt stæsj fra før. 

 Noen av årets favoritter:Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits