hits

Jul hos IKEA

Heldigvis trengte vi noe på IKEA, hvis ikke hadde jeg aldri kommet meg dit før jul! Jeg ivret svært for turen, snakket entusiastisk om tingen vi begge var enige om at vi trengte, men egentlig så var jeg jo bare ute etter å se om de hadde noen fine juleting i år. Pleier alltid å finne noe, og i år var intet unntak!

Kjøpte resirkulerbart julepapir med pepperkakemønster, noen stoffhjerter i hvitt og rødt, og grå kremmerhus i stoff. Kjøpte også en serviettholder formet som en engel, selv om jeg føler meg litt gammel med tanke på at jeg nå eier en serviettholder... Men den var fin da! Synes de hadde masse fint i år også, men forsøkte å begrense meg, siden jeg tross alt har litt stæsj fra før. 

 Noen av årets favoritter:Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv