Jeg drømmer om...

... årets julekonserter!

Julekonserter hører med til førjulstida. Det er noe med roen og stemningen som jeg liker så godt, og at de skaper en god kontrast til masete kjøpesentre, julekort som burde vært skrevet og mislykket julebakst.

Planen er å få med meg noen konserter i år også, og siden det kan være smart å bestille billetter tidlig har jeg begynt å kikke på billettservice. Ingenting er spikret, men jeg håper å få med meg enten Ole Edvard Antonsen og Sølvguttene, Oslo Gospel Choir eller Arve Tellefsen og Nidarosdomens Guttekor.

Jeg blir gjerne med på Bugge Wesseltoft (har vært på denne to ganger før, men elsker juleplata hans) og Helene Bøksle også om noen skulle ta initiativ til det. Dessuten har jeg hørt mye bra om julekonsertene til Oslo Fagottkor, men jeg får se hva som passer - og ikke minst hva jeg rekker! Julekonserten med Kordial og Lunner Kammerkor "hjemme" på Hadeland er tradisjon, så den MÅ jeg få med meg. Hm...  

Har du noen julekonserter du kan anbefale?

 

2 kommentarer

Taiba

26.10.2012 kl.22:10

fine drømmer da:)

Mari

26.10.2012 kl.22:22

Taiba: Halve førjulskosen er å tenke på alt det koselige jeg skal gjøre i tiden fremover... Gleder meg!

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits