hits

NRKs julekalender 2012

Det er lenge siden jeg har fulgt med på NRK sine julekalendre, men neste år skal jeg definitivt benke meg foran skjermen. Neste års julekalender er nemlig delvis spilt inn på et av mine favorittsteder,  Akershus Slott. Jeg hadde siste jobbedag der forrige helg, og da var borggården og kjøkkenet fullt av rekvisitter til innspillingen. Spennende!

Ifølge NRK Super har serien fått navnet "Julekongen" og handler om en gutt som tilfeldigvis oppdager en skjult tunnel som leder inn til en mystisk verden som ingen vet om. Den mystiske verdenen skal være på Akershus Slott, hvis jeg har forstått riktig. Herborg Kråkevik spiller en av hovedrollene, og ifølge mine kollegaer som har smugkikket litt på innspillingen, så virker det veldig lovende! Gleder meg!


(Foto: Forsvarets Mediesenter, lånt fra www.regjeringen.no)

Én kommentar

Anja

02.11.2011 kl.09:17

Gleder meg som et lite barn!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv