hits

Første søndag i advent

Første søndag i advent er en fin dag. Jeg tente lyset allerede igår, for da hadde vi besøk. Har ny adventsstake for året, fant nemlig mandelen i riskremen på julaften i fjor - og premien var staken. (Vi har aldri vært fans av den marsipangrisen). Ellers har dagen blitt tilbragt på jobb. Som ikke er helt i tråd med julestemning, men jeg hadde tatt med litt pepperkaker og en julecd i et forsøk på å skape litt stemning på pauserommet iallfall. Funka for meg! Dessuten står det et kjempestort juletre der vi selger billetter, og DET gav meg julestemning, selv om det foreløpig mangler pynt. Helgene i desember blir det nemlig jul på Akershus Slott - og det er noe av det koseligste jeg vet! Jeg skal nok få reklamert litt mer for det senere.

Illustrasjonen for dagen har jeg lånt av Jenny - hun har nemlig laget verdens fineste pepperkakeborg. Sjekk de skumle skumnissevaktene! (For øvrig ikke så skumle allikevel, når jeg tenker meg om. Rosa vakter med hvitt skjegg er vel omtrent like fryktinngytende som de sveitsiske vaktene til Paven i Vatikanet, med gule og blå posebukser. Uten sammenlikning for øvrig.)     

Én kommentar

Jenny

01.12.2010 kl.18:45

Härligt Mari att vår borg har blivit lite av en kändis, vakttomtarna är mycket stolta :)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv