hits

Julestemning i New York

Har faktisk ikke hatt maks julestemning i denne byen. Kan være fordi det 1) er midten av november, 2) det har vært nydelig vær, varmt og sol, 3) julesangene de spiller i butikkene er altfor opprocka (visste dere for eksempel at Lady Gaga har en julesang eller to?) 4) hm.. dette er en svært travel by med MYE folk og biler, noe som i seg selv ikke bidrar til julestemningen.

MEN når det er sagt, så har jeg absolutt funnet stemningen sånn innimellom. De aller fleste butikker er pyntet til jul, og det kommersielle USA sparer ikke på noe, for å si det sånn. Men jeg elsker det! Her er bilder av noe av det som ga meg den rette stemningen:

Fra butikken Henri Bendel.

Skøytebane i Central Park

Et julepyntet tre fra en av julebutikkene mine


Julekaffe på Starbucks. Jeg liker ikke kaffe, men jeg liker skiltet. Kaffen med pepperkakesmak var visstnok veldig god, ifølge en kilde.


Så ca 20 damer med sånne gensere i Central Park. Burde ha spurt dem hvorfor de hadde på seg disse matchende julegenserne, men det gjorde jeg desverre ikke. Tipper at de er fra South Carolina... Og til slutt, et gigantisk juletre utenfor Macy`s, sammen med Empire State Building.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv