hits

Jul på IKEAI dag er det syv uker til jul, og det markerte jeg med en tur til IKEA. De startet nemlig jula i dag, og da måtte jeg jo sjekke utvalget. Jeg er vel ikke superimponert over hva de hadde å by på i år, men noe fint hadde de. Fargene gikk i rødt, blått, hvitt og sølv, dessuten mye glass. De har endel fin basispynt, blant annet noen store, blå kuler jeg vil ha, men som er litt store for det treet vi kommer til å få plass til i leiligheten. Men tror jeg kjøpte noen i samme farge på IKEA i fjor... En av fordelene med IKEA er jo at det er billig, så finner du noe du har lyst på, har du mest sannsynlig råd også. Dessuten har de mange fine lys og servietter til den kommende høytiden og ellers, samt at de generelt har pyntet fint til jul i butikken. Så absolutt verdt en tur! 

Jeg måtte selvfølgelig også prøve årets juletallerken.

Ribbe: Så litt slapp ut, men hadde mye kjøtt, lite fett, og smakte ikke så mye gris som sånn masseprodusert ribbe pleier å gjøre. Overraskende god.

Medisterkake: Veldig god. Nam.

Medisterpølse: Smakte skikkelig weird. Lot mesteparten av den ligge.

Riskrem: Helt grei, smakte kanskje litt mye som rislunsj? Men god kirsebærsaus.

Alt i alt synes jeg det var et over middels godt måltid, selv om jeg nok ikke vil legge julekvelden dit. Dessuten må  108 kroner for juletallerken, riskrem og te sies å være en god pris. Terningkast fire. (Det ryktes (fra mamma og kjæresten hennes) at pinnekjøttet på IKEA skal smake godt. Får komme tilbake til det dersom det blir en tur til før jul)

I morgen drar jeg til USA, håper jeg kan bringe litt førjulsstemning fra New York og Washington D.C her etterhvert.

3 kommentarer

Teresa Xavier

06.11.2010 kl.16:49

Thank you for you information about IKEA christmas decoration offers...You arent the only one starting early! I don´t feel Christmas yet...Bu thanks for sharing!

Mary Maybe

06.11.2010 kl.18:19

I love you, I love you, I LOVE YOUUUUUU!!!!!!!!

Sincerely (and truly yours),

Mary Maybe

B-)

Jan Olav P. Wammer

07.11.2010 kl.22:51

Julemiddag på IKEA var tidlig, men det er fint du har testet den.

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv