Julaften i fjor…

I fjor julaften var vi hjemme i huset vårt, og hadde fem voksne slektninger på feiring og overnatting. Det var superkoselig, og jeg som er vokst opp med mange rundt bordet julaften, trives godt med folk rundt meg denne dagen. Men det er klart det er litt jobb også. Jeg vil helst at huset skal være rent og ryddig, og det tar litt tid med maten selv om ribba nesten steker seg selv. De siste årene har jeg ikke fått sett mye på Tre Nøtter Til Askepott heller, selv om det hører med på julaften for meg. I fjor var det ørlitt (!) ekstra stress knyttet til at jeg hadde takket ja til å snakke live på P1 på selveste julaften. Så rundt klokka 14 satt jeg på soverommet og forsøkte å ikke høres helt dust ut på radio, mens familien stod å hørte på i etasjen under. 

Slik blir det ikke i år. Denne gangen er vi “bare” oss fire, og vi feirer for aller første gang på hytta. Her er det lite å vaske og rydde, så i morgen tror jeg faktisk ikke det skal bli så stressete. Jonas ville egentlig ikke feire jul her, siden han er edd for at nissen ikke kommer til å finne oss, men jammen tror jeg ikke det kommer til å ordne seg også..

To juletrær blir det på oss i år. Under ser dere bilde av årets hjemme-tre, hyttetreet får komme i morgen. God kveld før kvelden fra meg! 

Ps: Hvis du vil høre hvordan en Julefreak gjør seg på radioen, så finner du det her. Synes jeg klarte meg brukbart! (Jeg er helt til slutt, siste kapittel)

4 kommentarer

Siste innlegg