Julerock

Noe av det beste å gjøre i førjulstida er å dra på julekonsert. I år skal jeg på fire totalt – og moroa begynte i går. En kollega i naboredaksjonen, Birgitte, synger i en gruppe som hvert år har julekonsert på Musikkflekken i Sandvika. De har holdt på i femten år, og det var en knallkonsert! Repertoaret var i hovedsak amerikanske julesanger, gamle og nye, med noen fantastiske unntak som Maria Menas “Home for Christmas” som er en favoritt hos meg. Det var høy kvalitet og stor stemning.

Det var lov å synge med, og etter noen glass vin var det herlig befriende å synge med til blant annet Do they know it is Christmas, Let me be your father Christmas og Last Christmas. Min kollega Bjørg, som var på sin første ikke-kirkelige julekonsert, har erklært dette for å være en tradisjon, så neste år skal vi tilbake. Gjengen samlet også inn penger til en veldedig organisasjon, Sabona, noe som også er sympatisk i denne søte førjulstid.

Billettene er utsolgt for i år (de har konserter også neste helg), men om du bor i nærheten bør du legge deg dette på minnet til neste år. Så gøy!! 

Queen of the night – Birgitte. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg