Farvel til det gamle, hello til det nye!

Siste innlegg på bloggen for i år. Har blitt lite blogging i romjula, hatt mer enn nok med å kose meg. Men så kalte jeg det jo og en førjulsblogg. Dersom julegleden er like stor i 2011, skal dere ikke se bort fra at bloggen våkner til liv igjen.

Jula nærmer seg slutten. Her blir nok juletreet kastet ut om et par dager, det har jo stått lenge, så det drysser godt…  Men i dag er det nyttårsaften, så jeg benytter anledningen til å ønske dere ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!! Kos dere i kveld, lag noen gode nyttårsforsetter (som selv om de sjelden holder lenge, iallfall bidrar til et par uker trenng i januar, som er bedre enn ingenting), spis og drikk – hurra for det nye året!

Og til de som vil starte forberedelsene til neste jul litt tidligere i 2011:

 • Kjøp julepynt på salg. Litt stusselig å handle det nå, men veldig gøy å pakke det opp neste år!
 • Når du er i utlandet i år, se om du finner spennende og annerledes julepynt. Kanskje litt flaut å handle julepynt om sommeren, men du trenger jo ikke fortelle det til noen!
 • Kjøp julegaver hele året. Jeg lover at du blir glad for det når desember kommer. Det virker lenge til, men jula kommer faktisk tilbake!!
 • Skriv ned ting du bør huske til neste jul. Gode oppskrifter, lure gavetips etc. Neste jul har du glemt det om du ikke skriver det nå.

 

Og helt til slutt… kanskje det eneste lyspunktet nå som jula er slutt for i år; JULEGODIS PÅ HALV PRIS. Stapp i deg.

GODT NYTT ÅR!!! 

1 kommentar

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg