8 uker til jul!

I dag er det bare åtte uker til jul. Jeg begynte å telle ned for meg selv da vi var på uke tolv, og åtte er jo mye kortere tid til! (Og til Mari Gun som er like bursdagsgal som jeg er julegal – seks uker til bursdagen din i dag!!!) Denne helgen er det også Halloween. Det har jeg ventet på. Ikke fordi jeg liker Halloween, for det gjør jeg absolutt ikke. Men, når det er Halloween i helga, betyr det også at den ukoselige, importerte høytiden er OVER på mandag. Og det betyr forhåpentligvis at butikkene bytter ut edderkopper, spindelvev og stygge, orange plastgresskar med deilig julepynt isteden. Det blir fint!  Helga skal tilbringes i Bergen, satser på et lite innlegg fra Julehuset på Bryggen i løpet av helga. God helg, still klokka, og nyt at det bare er åtte uker til jul. Når er det lov å prøvesmake årets gløgg, forresten?

2 kommentarer
  1. Jeg tenker at jeg må vente til 1 des med julebrus, julemarsipan og julemusikk, og egentlig også julegløgg. Men på det siste punktet er jeg villig til å gjøre et unntak. Når det gjelder de to førstnevnte er det for min egen helses skyld. Når jeg først har begynt så blir jeg helt hekta.

  2. Anja: Jeg får ikke lov (av meg selv) til å kjøpe skumnisser før 1. desember. Lett å havne på skumnissekjøret. Men synes det er viktig å prøvesmake julebrusen og gløggen…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg