hits

Den største julemessa på Vestlandet....

... er helgens julemesse i Bjarghallen, arrangert av Fana Husflidslag. Og der har jeg vært i dag! Utskremt østlending fikk lokket med seg både svigermor og sønn (den første sa ja med en gang, den andre måtte lokkes med kafé).

Og den leverte! Over 100 utstillere med kvalitetshåndverk (som vil si at de har måttet lage greiene de selger selv), så masse strikkevarer, hjemmesydd barnetøy, syltetøy, lefser, smykker, trevarer og mye, mye mer.

Det ble et par julegaver i posen, og Jonas, som elsker pysjheltene, ble lykkelig eier av ny lue og pannebånd med artig pysjheltene-stoff. Sanna har fått ny julesmekke, og er forhåpentligvis fornøyd med den! Jeg er mest fornøyd med de tovede minions-tøflene Jonas skal få til jul. Og siden jeg er på Vestlandet måtte det bli ei svele i kafeen, den var jeg også godt fornøyd med. Nam!

Er du i området så holder julemessen åpent også i morgen. Mye bra julegaver her!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv