hits

Pynt med Hama-perler

Jeg har hatt en trollhasselgren i stua jeg ikke helt har klart å bestemme meg for hva jeg skal dekorere med. Litt tidligere i høst så løste det seg plutselig! Sønnen min og jeg perler av og til (selv om jeg nok synes det er morsommere enn han...), og da jeg skjønte at jeg kunne lage fine stjerner i hvitt og grått til å ha i greina, ble jeg så fornøyd! Jeg kaller det helårspynt, og skal gi dem selskap av noen engler nå til jul. Fint, ikke sant? 

4 kommentarer

Victoria Larsen

08.12.2016 kl.23:40

Håper du får en fin kveld :-)

Mari Julefreak

10.12.2016 kl.23:49

Victoria Larsen: Takk det samme!

Kenneth

09.12.2016 kl.00:08

Jeg lekte også med Hamaperler da jeg var liten, både på brett som man smeltet med strykejern, og laget belter med "indianermønster". :-)

Mari Julefreak

10.12.2016 kl.23:50

Kenneth: Oi, de beltene skulle jeg like å se :) Perler er genialt, og gøy med noe både små og store kan gjøre sammen.

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv