Når dinosaurene våkner til liv før jul... del 1

For et par år siden så jeg en familie som hadde gjort dette, og det så gøy ut! Så hver natt frem til jul våkner dinosaurene til sønnen vår til liv og finner på mye rart... Jonas er fire år, og jeg tror det er en perfekt alder. Han klarer ikke å forstå hva det er som skjer, samtidig som han skjønner at det er veldig rart siden han vet at de ikke er ekte... Veldig morsomt! Det er alltid gøy å høre hvilke kommentarer han kommer med. I går syntes han det var kjempemorsomt at den ene dinoen hadde tråkket på tannkremtuben hans, men en annen dag ble han litt lei seg fordi "han ville ikke at de skulle tegne dinosaurer i tegneblokka hans". Og som en bonus - det er veldig gøy for oss voksne også, selv om vi er litt bekymret for om vi klarer å få nok ideer til å komme oss helt til julaften. Noen som har forslag til hva de kan gjøre?  

1. desember - rot på badet
2. desember - "Noen har spist av grøten min"
3. desember - selvportrett
4. desember - vi bygger oss en borg
5.desember - gøy på badet
6.desember - slappe av med en god bok

2 kommentarer

Anne Berit

10.12.2016 kl.10:59

Søk på "elf in a shelf" så får du nok masse tips. :o) Ellers kan de jo spille ludo, lage pepperkakedeig, herje med lørdagsgodteriet eller lag tog av alle skoene i gangen?

Mari Julefreak

10.12.2016 kl.23:51

Anne Berit: Takk for gode tips! Likte sko-ideen. Kanskje de til og med er så rampete at de knyter sammen noen av lissene... Elf on a shelf er gøy, det var et godt forslag å søke på det.

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits