hits

Nytt liv til gammel skål

Jeg husker deg fra mine barndoms juler. Du stod og skinte på skjenken til bestemor og bestefar, og var fylt med hjemmelagede mintknapper med mokkabønner på. Det er iallfall slik jeg husker det. Alle selskapene du hadde fortalt om hvis du kunne. All den barnslige gleden over å hente ut en seigmann eller en kremtopp... Da jeg møtte deg igjen var du sliten og sort, og ingen hadde sett på deg på flere år. Det var lenge siden det lå sjokolade i skåla di.

Men i år får du atter skinne, og igjen er du fylt med julegodter. Og du skal få nye selskaper å fortelle om, kjære, vakre skål. Jeg er glad for at jeg fant deg.    

4 kommentarer

Adriana

23.12.2014 kl.21:34

Såå fin:-D

Mari Julefreak

23.12.2014 kl.21:41

Adriana: Ja, ikke sant!!

wenchepia

23.12.2014 kl.21:50

Den var nydelig <3

Mari Julefreak

23.12.2014 kl.22:19

wenchepia: Det er mye glede i gamle ting.

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv