1. desember - og første søndag i advent

Tenk at desember er her! Jeg synes november har gått så fort, men det er sikkert fordi jeg har hodet fullt av bryllupsforberedelser i tillegg til julegaver og førjulskos.

Jeg har hatt en utrolig bra første søndag i advent, med julemarked på Gamle Vøienvolden gård (eget innlegg derfra kommer i morgen) og julekonsert med Sissel Kyrkjebø I ettermiddag. En utrolig bra og litt utradisjonell julekonsert. Sissel hadde med seg tre utrolig dyktige gospelsangere fra New York, så det ble både gospel og Elvis (!) i tillegg til flere av de tradisjonelle julesangene. Det er nesten ingenting som gir mer julestemning enn en fin julekonsert, så det var helt perfekt! (Og bra å bli "tvunget" til å slappe skikkelig av).

Både julekalender og adventsstaken er av det enkle slaget i år, noen kompromisser måtte det bli. Men gjett om jeg skal ta det igjen neste år!!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

29, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2013 blir fjerde jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. I år blir juleforberedelsene helt spesielle - jeg skal nemlig gifte meg 21.desember! Hva passer bedre for en julefreak, enn å gifte seg rett før jul? Startskuddet for bloggen går som vanlig den 24.oktober - to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her på bloggen? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere, god førjul til alle sammen!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits