Bokser fra Norway Designs

Er ikke disse boksene helt fantastiske? Tenk å få en julepakke i en slik! (Det trenger ikke en gang å være en gave inni, jeg kan tenke meg en million ting jeg kan bruke disse til). Jeg ønsker meg de turkise. Og de i sølv. Og de røde...

De største boksene er kjempestore, men det kommer ikke så godt frem på bildet. Tror dette kanskje er en av de enkleste - men flotteste - vindusutstillingene jeg har sett på lenge.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

29, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2013 blir fjerde jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. I år blir juleforberedelsene helt spesielle - jeg skal nemlig gifte meg 21.desember! Hva passer bedre for en julefreak, enn å gifte seg rett før jul? Startskuddet for bloggen går som vanlig den 24.oktober - to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her på bloggen? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere, god førjul til alle sammen!

Kategorier

Arkiv

hits