Polarekspressen

"Chris er en gutt som er i ferd med å miste fantasien av syne. På selveste julekvelden ligger han i sengen og tviholder på troen om at julenissen skal avlegge en gaverik visitt, når han plutselig hører et dundrende brøl. Til sin store overraskelse får han se et skinnende, svart tog stanse på gaten utenfor - og dermed starter den utrolige reisen til Nordpolen."

Hvorfor har jeg ikke sett denne før? For en utrolig koselig julefilm! Fikk masse julestemning - og morsomt med et "innblikk" i hvordan det egentlig foregår hos nissen på julaften. Hvor stor må sekken med gaver til alle barna i verden være, for eksempel? Og hvor mange alver/hjelpere har julenissen?

Tom Hanks har stemmen til både konduktøren og julenissen. Og morsomt at du faktisk ser at konduktøren ER Tom Hanks. Jeg gleder meg til jeg kan se den sammen med Jonas, tror den kan bli en klassiker. Nydelig filmmusikk av Alan Silvestri er det også....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits