hits

Polarekspressen

"Chris er en gutt som er i ferd med å miste fantasien av syne. På selveste julekvelden ligger han i sengen og tviholder på troen om at julenissen skal avlegge en gaverik visitt, når han plutselig hører et dundrende brøl. Til sin store overraskelse får han se et skinnende, svart tog stanse på gaten utenfor - og dermed starter den utrolige reisen til Nordpolen."

Hvorfor har jeg ikke sett denne før? For en utrolig koselig julefilm! Fikk masse julestemning - og morsomt med et "innblikk" i hvordan det egentlig foregår hos nissen på julaften. Hvor stor må sekken med gaver til alle barna i verden være, for eksempel? Og hvor mange alver/hjelpere har julenissen?

Tom Hanks har stemmen til både konduktøren og julenissen. Og morsomt at du faktisk ser at konduktøren ER Tom Hanks. Jeg gleder meg til jeg kan se den sammen med Jonas, tror den kan bli en klassiker. Nydelig filmmusikk av Alan Silvestri er det også....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv