Ikke lenge igjen nå...

Da er julekalenderen klar! Og ikke et øyeblikk for tidlig, desember er jo rett rundt hjørnet. Jeg deler med kjæresten, og får pakke hver partallsdag frem til jul (jeg har partall så jeg får gave på julaften...). Thomas, som jeg mistenker egentlig synes kalenderen er mest stress, får første pakke. Håper han blir glad!  

Gleder meg til å se hva kalenderen bringer i år. (Og hvis dere ser at den ene pakken er litt skrukkete, så er det fordi noen (altså jeg) har klemt på den...)  Én kommentar

Emilie

29.11.2012 kl.23:52

Så herlig! :)

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits