hits

Mitt karibiske minitre

Da jeg var på cruise i vår, kom jeg over noe julepynt jeg bare måtte ha (jada, jeg vet det var i februar, men en julefreak har jula i bakhodet hele året...). De er veldig harry, men også veldig søte - og nå minner de meg om en av de beste feriene jeg har hatt også. I varmere strøk trenger jo ikke nissen tykke, røde bukser, men derimot snorkel og rødstripete badeshorts. Og snømannen ligger på solstol og slurper i seg en paraplydrink. Heller det enn å stå ute i kulda!? 

Jeg skjønte jo at denne pynten ikke kom til å passe inn på juletreet. Pynten har derfor fått et helt eget, bittelite tre (potte og tre fra IKEA), som får stå på DVD-hylla i gangen. Perfekt! Eller "blubb, blubb" som snorklenissen ville ha sagt det.

 

   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv