hits

To uker til julaften!

Brannfakkel: Det går for fort til jul!

To uker til julaften i dag, og jeg er ikke klar! Jeg rekker ikke å kose meg nok! Får ikke sett de julefilmene jeg vil se! Huset er ikke klart til storinnrykk på lørdag og jeg er ikke ferdig med gavene. Pepperkakene er ikke bakt, og julekortene er ikke skrevet. (Eller adressert da, som det blir i år) Jeg har ikke drukket nok gløgg, eller lest ferdig julemagasinene. Jeg har ikke skrevet alle blogginnleggene jeg vil, og ikke hatt nok juleverksted med barna. Jeg trenger mer tid!! 

Men i dag har vi vært på juleavslutning i første klasse. Det var koselig, det! Og i helga pyntet vi hytta klar til jul. Til og med juletre fikk vi kjøpt, det står og venter på oss på verandaen. Så jeg har tro på at det skal bli jul i år og. Og enda er det to uker igjen! 

4 kommentarer

Victoria

10.12.2018 kl.23:35

Helt syykt hvor fort tia går! God kveld :-)

Mari Julefreak

12.12.2018 kl.22:35

Victoria: Jaaa, snart jul!!!

wenchepia

11.12.2018 kl.01:43

Ulp...julekort....har jeg glemt.... wæææææ bare to uker igjen!!

Mari Julefreak

12.12.2018 kl.22:34

wenchepia: Lurer på hva jeg har glemt.....

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv