hits

En uke til jul!

Nå er det noen dager siden jeg blogget sist - det har rett og slett vært en veldig hektisk uke! I går giftet mamma seg, og det gjorde at det ble mye å henge fingrene i denne uka. Jeg lover å dele noen bilder fra bryllupet etterhvert! 

Men - det er altså bare en liten uke til selveste julaften. Har det ikke gått ekstra fort i år? Her har treet kommet i fot i dag, så håper jeg vi rekker å pynte det i morgen kveld etter jobb. Treet er usedvanlig pent i år, passe høyt og veldig tett og fint. Gleder meg til å se hvordan det blir med pynt på. Denne uka er det ganske mye som skal skje for at den virkelige julefeiringa kan starte, men jeg har som mål om å komme i julehavn uten å stresse altfor mye de siste dagene. Det har lett for å bli sånn, men det er tullete. For jul blir det (nesten) uansett. Noen ting må på plass for at det skal bli jul for meg: 

  • Treet må pyntes (men her er vi jo godt i gang, siden det både er kjøpt og satt i fot)
  • Julegavene må pakkes inn og leveres 
  • Jeg må lage amerikanske cookies og marsipan
  • Julekortene må skrives og sendes
  • Vi må servere ribbe på julaften 
  • Tre nøtter til Askepott må stå på julaften

Dette bør jeg få til! 

2 kommentarer

Wenchepia

17.12.2017 kl.23:04

Dette får du til vet:)))

Spennende å se bilder fra desemberbryllup da:)

Mari Julefreak

18.12.2017 kl.20:57

Wenchepia: Bilder kommer! Må bare skaffe dem først, jeg rakk ikke ta så mange selv... Men de er på vei :)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv