hits

1. desember

Og nå er den endelig her, selveste julemåneden! Julekalenderen til Jonas ble ferdig i går kveld, Sanna får Fantorangen-kalender fra butikken (med en bok per dag, håper hun liker den, selv om vi mer eller mindre har lest Tassen sier god natt hver kveld i tre måneder). Jeg og Thomas deler en flaxkalender fra svigermor, men jeg har ingen egen kalender i år. Det er litt trist, så får se om jeg gjør noe med det i løpet av dagen i dag.... 

Har tatt toget til jobb klokka seks i dag, håper jeg rekker å pynte juletreet før de andre kommer på jobb. Vi har selvfølgelig kalender på jobb (og jeg prøver å oppfordre alle på avdelingen til å være med på kalenderen, selv om jeg kanskje oppfordrer litt vel sterkt siden jeg ble kalt advents-aggressiv i går. Nuvel. De liker det innerst inne. Håper jeg)

Og julegenseren er selvfølgelig på, det er blitt tradisjon å gå med den 1.desember.   

2 kommentarer

Wenchepia

01.12.2017 kl.08:03

Happy første desember:))))))

Mari Julefreak

01.12.2017 kl.08:05

Wenchepia: Takk det samme, kjære deg! Endelig!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv