hits

Juleprinsen

I dag har jeg faktisk sett en julefilm. Jeg har vært hjemme med sykt barn i dag, og Sanna sov en hel time i armene mine på sofaen. Heldigvis hadde jeg satt meg rett ved siden av fjernkontrollen. Og Netflix kunne anbefale en ny julefilm de har laget selv - Juleprinsen. Og selv om det nok ikke akkurat blir noen klassiker, så var den søt nok. Selv om jeg har sett ganske mye av dette før:  

  • Prins virker som dustete playboy, men er egentlig verdens beste fyr.
  • Random, pen jente klarer å lure seg tett innpå kongefamilien ved hjelp av en misforståelse "åh, er du den nye, amerikanske læreren til prinsesse Emily"? (Hadde de giddet å kjøre en bakgrunnssjekk hadde de jo funnet ut at hun var journalist på pressevisum...)
  • Motvillig tronarving/prins som ikke vil utføre pliktene sine, mens nestemann i arverekken alltid er en dum, ondskapsfull type som ingen liker. 
  • Vanlig jente må få total make-over for å være med på slottsball.
  • Vanlige jenter på slott for første gang må alltid knuse noe.
  • Romantisk snøballkasting (ER dette egentlig romantisk i virkeligheten, type snøball midt i fjeset, lissom?)  
  • Utrolig pen eks-kjæreste eller fjern slektning, med urent mel i posen, som vil ha prinsen selv. 
  • Når de til slutt får hverandre, så er det fullt frieri med en gang, selv om de har kjent hverandre i sånn 10 dager.     

Men - har du sansen for særdeles lettbeint, romantisk komedie, så er dette julefilmen for deg! (Og hvis du synes jeg har spoilet den nå, så forteller jeg ikke mer enn det traileren allerede avslører....)

2 kommentarer

Wenchepia

27.11.2017 kl.21:46

Hehehe ... heelt grei søndagsfilm:)))

Mari Julefreak

01.12.2017 kl.08:06

Wenchepia: Så The Office Christmas Party på tirsdag, omtale kommer snart :)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv