hits

Fire uker til julaften - og en nydelig julekonsert

Og i går ble det en skikkelig juleopplevelse på kveldstid. Da var jeg nemlig med mannen min på Kurt Nilsen sin julekonsert i Grieghallen. Vi har vært på den konserten før, i Oslo, for noen år siden, og han leverte da som nå. Bra stemme, morsom og ærlig innimellom låtene, og en god blanding av rolige og raske julesanger, på engelsk og norsk. Og avslutning med Deilig er Jorden som allsang, det er jeg svak for, jeg får nesten alltid tårer i øynene av den. Nilsen hadde også med seg Christel Alsos, som sang sammen med Kurt på noen numre, men som også sang tre låter alene. Nydelig stemme, altså! Jeg visste det, men det er noe helt spesielt å høre flinke folk synge live. Så alt i alt veldig fornøyd med gårsdagens konsertopplevelse! Det ble en god dose julestemning, under en måned før jula ringes inn. 

4 kommentarer

Wenchepia

26.11.2017 kl.23:20

Vettuu hvaa!;) jeg var også på julekonsert i går <3 første gang ever <3 det er jo bare sååå fint!

Mari Julefreak

26.11.2017 kl.23:22

Wenchepia: Er det sant!? Så bra! Det var på tide ;) Hva slags konsert var du på? Gratulerer!

wenchepia

27.11.2017 kl.01:11

Jaaa ikke sant:) min kjæære hadde heller aldri vært og syntes det var noe vi skulle opplevd sammen nå før vår første jul sammen,så han overrasket meg med billetter til Stille natt,hellige natt som en del av julegaven min:)) satt med gåsehud fra topp til tå fra start til slutt,lo og gråt ... hehe,for en opplevelse:)))

Mari Julefreak

27.11.2017 kl.21:08

wenchepia: Det hørtes helt fantastisk ut!! Så fint at dere hadde en koselig opplevelse! Jeg skal på julekonsert igjen neste onsdag - gleder meg!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv