hits

Ny julekompis

Jeg har fått meg en ny venn! Denne vakre hjorten fant jeg på Mester Grønn i går, og hun bare tryglet meg om å få være med hjem. Min er ca 50 høy, men den finnes også i større utgave, og i sølv og hvitt. Utrolig flotte! Hun er allerede på plass i vinduet på stua, så nå kan det altså se ut som om jeg har begynt å snikpynte til jul... 

 

4 kommentarer

Lilli

19.11.2017 kl.20:09

Så fin :)

Elise

20.11.2017 kl.13:28

Denne var jo bare helskjønn! Så fin <3

Anne Berit

25.11.2017 kl.19:46

Nydelig! Men dersom det er en hjort er det ikke en hunn, men en hann... ;o) Hjortens hunner har nemlig ikke gevir, det er bare rein-simlene som har gevir, hos alle andre hjortedyr har kun bukken gevir.

Mari Julefreak

26.11.2017 kl.23:09

Anne Berit: Haha, dette er den beste kommentaren i hele min blogghistorie, tror jeg! Takk! :) Og takk for at jeg lærte noe nytt (ikke det om hjorten, det visste jeg nok egentlig, dumme meg), men visste ikke at reinsimlene har gevir... Herlig!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv