hits

Åtte uker til julaften!

I dag er det bare åtte uker til julaften! De som synes det er lenge til jul har glemt hvor fort ukene går... 

Hvor langt har jeg kommet? Jo, jeg har booket flere julekonserter (jmf. forrige innlegg), jeg har kjøpt (og lest) flere julemagasiner og jeg har kommet ganske langt på julegavene. Akkurat hvor langt jeg har kommet har jeg ikke helt oversikt over, så jeg bør egentlig ta meg en pakkekveld snart, sånn at jeg ser hva som står igjen. Og jeg har kjøpt en utrolig flott og kul kjole som skal få være med på både julebord og nyttårsfeiring. (Selv om sønnen min syntes den var "æsj". Helt til han skjønte at den ikke var til ham, men til meg...)  

Og - jeg har innledet julematsesongen! Lørdag spiste vi pinnekjøtt med noen venner, og det smakte skikkelig godt. Pinnekjøtt er altså noe av det beste jeg vet... Gleder meg til mer! 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv