hits

Tre uker til julaften i dag!

Tenk at det bare er tre uker til julaften i dag! Jeg har ikke gjort så mye julete i dag, men på torsdag var jeg innom både Illums Bolighus og Habitat på House of Oslo i Vika. Jeg hadde egentlig en plan om å ikke kjøpe noe ny julepynt i år (!), men tror dere ikke at Habitat hadde flere kuler som passet til påfugltemaet mitt!? De gjorde det vanskelig for meg, og selvfølgelig endte jeg opp med noen nye til samlingen min. På Illums fant jeg noen helt nydelige ornamenter laget av Jette Frölich, og selv om de var litt dyre, så ble de med hjem likevel. Jeg håper virkelig at arvingene mine kommer til å slåss om all den fine og dyre juletrepynten min når den tid kommer!

Fra Habitat, House of Oslo

5 kommentarer

Heia Mamma

03.12.2016 kl.23:09

Det er skikkelig koselig å samle på juletrepynt da <3 Så da kalles det investering, så kjør på ;)

Mari Julefreak

04.12.2016 kl.21:58

Heia Mamma: Jeg liker måten å tenke på :) Og jeg bytter på litt på juletreet, så ting blir brukt, men alt blir ikke brukt hvert år!

Heia Mamma

04.12.2016 kl.22:02

Ja, tenk på alle de som kjøper billig ny julepynt hvert år!? Nei, julen er til for tradisjonene :) Hehe

Mari Julefreak

04.12.2016 kl.22:07

Heia Mamma: Og det er jo mye annet som er dyrere jeg kunne samlet på.. Går mye julepynt på en dyr sykkel, for eksempel! Eller en Rolex ;) (Gjelder å finne en måte å legitimere handlingen sin på...!)

Heia Mamma

04.12.2016 kl.22:09

Hehe, smart ;)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv