hits

Home and Cottage

I dag har jeg vært på Strømmen Storsenter, og der begynner det å bli jul i butikkene. Hurra! Home and Cottage var min absolutte favoritt i dag; så utrolig mye fin julepynt! I år har jeg bestemt meg for å forsøke å ikke kjøpe så mye nytt, og heller glede meg over det jeg har. Men hvordan klarer de å lage så mye nytt jeg har lyst på hvert år? Home and Cottage hadde så mange flotte julekuler at jeg lekte med tanken om å gå til innkjøp av et fjerde tema for juletrepynt. (Neida. Joda. Neida.) De hadde også noen skikkelige fine, falske juletrær som så veldig ekte ut. Jeg vil jo helst ha et juletre i hver etasje, men får ikke lov av mannen å ha mer enn ett ekte tre. Hm.... 

(Endte opp med å kjøpe tre ovale glasskuler med hver sin påfuglfjær i. Nydelig - og midt i blinken for påfugltemaet mitt. Noen som blir med på julekulesalg i romjula...?) 

Og se på rådyret i naturmaterialer! Skulle gjerne hatt det utenfor døra, hadde det ikke vært for at jeg akkurat har kjøpt en halmgris i en gjenbruksbutikk som skal få pynte opp utenfor. Men hva er en trinn og kortbeint gris mot et elegant og langbeint rådyr...? Sukk. 

2 kommentarer

Bente Haga

05.11.2016 kl.14:55

Her var gode ideer til julegave til deg, det tenkte du ikke på hva??

Mari Julefreak

08.11.2016 kl.21:24

Bente Haga: Hm... det ser jeg som en bonus ;)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv