En slags test av Freia Snømann

For det første, hvorfor har ikke Freia eller Nidar tilbudt seg å sponse meg?? Det går jo med noe julegodteri, for å si det sånn. Men som blogger med integriteten i behold, så har jeg på eget initiativ prøvd en av årets nyheter. Og siden jeg måtte betale selv (og det bare er tirsdag), så gikk jeg for den minste - som altså er en snømann fylt med melkekrem fra Freia. Eller, er den ny? Jeg kan ikke huske å ha sett den før. 

Og jeg skal si det med en gang - jeg lot meg sjarmere av snømannfiguren. Den var veldig søt. (Ja, dobbel betydning der) Likte også det hvite melkefyllet. Det var mindre av det enn jeg trodde, men jeg er mest glad i den vanlige, brune sjokoladen, så det gjorde ingenting. Den smaker litt som Kindersjokolade, og kommer i en fin, liten pakning. Den er også lett å dele i to, dersom du ønsker å dele den med noen. Pass da bare på at du ikke gjør samme feil som meg, gir bort kroppen og beholder hodet selv. For da blir det ikke så mye sjokolade på deg. 

Oppsummert: Sjarmen med figuren gjør at det føles verdt de 12-13 kronene jeg måtte ut med. Og jeg ser for meg at jeg kan komme til å kjøpe den igjen dersom julelengsel og sjokoladesug skulle møtes i hylla på butikken igjen.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits