hits

Om å feire jul når man ikke tror på gud

Det hender jeg får spørsmål om hvordan jeg kan omfavne jula og religiøse julesanger og tradisjoner på den måten jeg gjør, når jeg ikke tror på gud. Det har jeg ment noe om på Kvinneguiden i dag. Kommentaren min leser du her.

Er du enig eller uenig? 

Finnes det noe finere enn julekonsert i en av våre flotte kirker? 

2 kommentarer

Simon

24.12.2015 kl.10:46

Har laget en julelåt/musikkvideo kult om du vil sjekke den ut!

Om du liker den hadde den vært fin å poste som et innlegg på bloggen din :)

Ha en fin jul

Simon Moholt

Anne Berit

28.12.2015 kl.22:03

Ååååå - som jeg kjenner meg igjen i innlegget ditt! Jeg tror nok på noe som er større enn oss, men en allmektig gud - nah. Til det er det alt for mye vondt her på jorden. Men jeg synes kirker er vakre, juleevangeliet er en vakker historie, jeg elsker julekrybben min og engler nydelige. :o) Aller mest "religiøs" føler jeg meg når jeg er ute i naturen, helst når jeg er på hytta og rusler i fjellet og føler naturen helt innpå meg - det er den vakreste "kirken" av dem alle. :o) Men kirkens holdninger til abort, homofili og kvinnesyn gjør at jeg absolutt ikke kan si at jeg er kristen.

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv