hits

Årets juletre - med påfugltema

Faste lesere har ikke kunnet unngå å merke seg at jeg har planlagt et påfuglrelatert juletre i år. Det kom på plass i helga, og jeg er så fornøyd! Det er annerledes, men fargerikt, litt overraskende, og det tar opp noen av fargene fra stua. 

Vi har dekorert med dyp lilla, grønn, gull, blå og turkis - i ulike nyanser. Det er fugler, damer med fjærskjørt, fantasidyr og gammeldagse kuler, for å nevne noe. Det er gøy å prøve noe nytt, og neste år kan vi jo bare bytte igjen! Men jeg må innrømme at jeg likte det veldig godt. (Og mannen i huset synes treet med blått og sølvpynt som vi pleier å ha, er litt kjedelig)

Nå gleder jeg meg til å legge pakkene under treet i morgen kveld! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv