Juleselskap i heimen

Da har årets pinnekjøttlag kommet og gått. Det er alltid hyggelig å samle familie på begge sider, og julen er en fin anledning til å gjøre akkurat det. Litt kaos ble det selvfølgelig også, må innrømme at jeg ble litt stressa da festens to yngste deltakere i år benyttet anledningen til å dekorere hele veggen i TV-stua med fargeblyanter mens vi vi spiste ferdig. Jeg liker originalkunst, det er ikke det, men kanskje ikke rett på veggen..! Heldigvis gikk det av med såpe og vann.

Og pinnekjøttet ble vellykket, riskremen god - og ikke minst kom vi et hakk nærmere selve jula. Juletreet ble pyntet i dag tidlig (tok litt tid siden mannen måtte kjøpe ny fot. Som vi ble enige om å gjøre i fjor, men det ble glemt - og på nytt aktualisert når juletreet skulle settes inn i går kveld... ), vi har vasket og ryddet - så nå kan jula snart bare komme! 

Om fem dager er det julaften! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits